Vill du ansöka från stiftelsen?

Ekonomisk hjälp från stiftelsens kan beviljas i fall då varken socialtjänst eller arbetsgivare ersätter kostnaden för Din behandling. Stiftelsen kan då bidra till del av Din behandling om Du själv inte har ekonomisk möjlighet att betala hela kostnaden. 

Behandling sker på ett i Sverige ledande och lämpligt behandlingshem. För att vi skall kunna göra en bedömning av Din möjlighet att få bidrag krävs att Du har kontakt med ett behandlingshem och står inför en planerad behandling. Behandlingen skall endast vara plaerad och inte påbörjad. Har den redan påbörjats faller vår möjlighet att ta upp Din ansökan.

Bidraget betalas inte till Dig som privatperson utan vårdgivaren fakturerar stiftelsen den del av behandlingskostnaden stiftelsen bidrar till. Stiftelsens beslut motiveras inte i det enskilda fallet och kan heller inte överklagas.

Välkommen med din ansökan gällande behandling av alkohol- eller drogberoende, eller behandling av dig som är anhörig. Skriv din ansökan i form av ett personligt brev till; torbjorn@gittansstiftelse.se eller boel@gittansstiftelse.se 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår